Een unieke beleving

Bruiloften

Ervaren bruiloft DJ’s

Zijn jullie op zoek naar de juiste DJ voor jullie bruiloftsfeest? Die jullie wensen begrijpt en kan uitvoeren? En bovendien zorgt dat jullie een onvergetelijk feest gaan beleven? Bij 033DJ’s zijn hiervoor de juiste DJ’s aanwezig.  

Muziek voor onvergetelijk trouwfeest
Jullie trouwdag is de dag waarop alles moet kloppen: de locatie, de taart, het eten maar vooral ook de muziek! Het moet bij jullie passen: ontspannen of juist losbandig of misschien wel een combinatie. Daarom zullen de DJ’s van 033DJ’s altijd vooraf met jullie persoonlijk jullie wensen doornemen en wordt er tevens gewerkt met een uitgebreide vragenlijst. Willen jullie hits uit de jaren 90, top 40, disco, soul, dance, latin, rock of Nederlandstalig? Of een mix hiervan? Het is allemaal mogelijk! Uiteraard kunnen jullie en jullie gasten tijdens het feest ook verzoeknummers aan de DJ doorgeven, het moet echt JULLIE feest worden!

De voordelen van 033DJ’s 
Persoonlijk: muziek afgestemd op jullie en jullie gasten. Zeer ruime ervaring: ruim 350 bruiloften in de afgelopen 10 jaar, in Amersfoort maar ook bij feestlocaties in andere plaatsen in Nederland. Allround: alles is mogelijk! Jullie wensen staan voorop.
Professioneel en betrouwbaar: komen afspraken na en gebruiken professionele apparatuur. Levert betaalbare kwaliteit: 033DJ’s hanteert marktconforme prijzen.

Natuurlijk is ook de combinatie DJ en saxofoon of DJ en zanger(es), een leuke toevoeging op uw bruiloftsfeest. 033DJ’s werkt officieel samen met de volgende trouwlocaties: De Mof in Leusden, Stadcafé de Observant in Amersfoort, Concordia in Hoogland, Restaurant Spui in Amersfoort en het Hof in Zaltbommel.

Tevens werkt 033DJ’s samen met de trouwleverancier vwbusje.com