Apparatuur

Een zanger kan niet zonder microfoon, een saxofonist niet zonder saxofoon en zo kan een DJ uiteraard niet zonder zijn DJ equipment/apparatuur en drive-in show. 033DJ’s heeft 2 drive in shows in eigen beheer waarmee de DJ’s uitstekend een feest of event kunnen verzorgen.

De Basis

De basis Drive-in show bestaat uit een DJ meubel, waarop Pioneer cd/mp3 spelers en een Dateq mixer staan, we gebruiken JBL Speakers voor een mooi geluid en 2x 4 par discolampen (deze knipperen in verschillende kleuren op de maat van de muziek). Voor kleinere feestjes -tot 75 personen-, wordt meestal gekozen voor 1x 4 par en 2 kleine lichteffecten die ronddraaien (z.g.n. partyflowers). Deze kleine opstelling kan zelfs in een huiskamer staan! Uiteraard is de basis drive in show verder uit te breiden naar uw wensen. Zeker omdat 033DJ’s in goed contact staat en regelmatig samenwerkt met licht- en geluidsbedrijven. Zo is een verlichte dansvloer bijvoorbeeld ook mogelijk.

Motto

Naast ons motto: ‘De juiste DJ op het juiste feest’ geldt natuurlijk ook: ‘De juiste apparatuur op het juiste feest’. Voor een groep van 200 personen gelden andere wensen dan voor een groep van 50 personen, voor een bedrijfsborrel andere uitgangspunten dan voor een bruiloft. De basis drive in show -inclusief DJ- is al te huur vanaf € 550,00, inclusief btw, exclusief reiskosten.