Bruiloftsfeest

Bruiloftsfeest

De beste bruiloft DJ’s

Zijn jullie op zoek naar een ervaren DJ voor jullie huwelijksdag? Die jullie wensen begrijpt en kan uitvoeren? Die pro actief meedenkt?

En bovendien zorgt dat jullie een onvergetelijk feest gaan beleven? De DJ’s van 033DJ’s zijn dé bruiloft DJ’s bij uitstek. Met jarenlange bruiloft ervaring (gemiddeld 40 bruiloften op jaarbasis). Onze DJ’s weten hoe een feest tot leven komt en de hele avond verrassend gezellig blijft, waarbij al jullie bruiloftgasten aan de beurt komen, uiteraard binnen de grenzen die jullie, het bruidspaar hebben aangegeven!

Muziek voor onvergetelijk trouwfeest

Jullie bruiloft is de dag waarop alles moet kloppen: de locatie, de taart, het eten maar vooral ook het feest en de muziek gedurende jullie huwelijksfeest! Het moet muzikaal echt bij jullie en jullie gasten passen: ontspannen of juist losbandig of misschien wel een combinatie. Daarom zal 033DJ’s altijd vooraf met jullie persoonlijk jullie wensen doornemen. Willen jullie hits uit de jaren 60, top 40, disco, soul, dance, latin, rock of Nederlandstalig? Het is allemaal mogelijk!

Persoonlijk: muziek afgestemd op jullie en jullie gasten

Zeer ruime ervaring: ruim 375 bruiloften in de afgelopen 10 jaar

Allround: muzikaal is alles mogelijk!

Professioneel en betrouwbaar: afspraken worden nagekomen

We gebruiken onze eigen Professionele apparatuur voor groepen tussen de 30 en 500 personen.

Levert betaalbare kwaliteit

033DJ’s waren de DJ’s op dé bruiloft van het jaar 2012, uitgeroepen door The Perfect Wedding

Klik op de badge voor referenties

Hebben jullie nog vragen of willen jullie een datum reserveren? Vul het contactformulier of stuur een mail naar info@033djs.nl in en jullie horen zo spoedig mogelijk iets van ons.